Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Sirene beach hotelli

Valvoja: modet

Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja samoksen sissi » 11.03.2018, 15:46

Kaikki suunnitelmat meni uusiksi eli päädyimme pakotetusti tuohon hotlaan. Sinne jäi samos-santoriini :x No saatiin hääpäivä lahjaksi all inclusive!

Olen käynyt lähistöllä nuoruudessani ja paikkahan tuulisella rannalla. Palveluita huonosti lähistöllä,tavernat ja ravintolat kaikki kilometrin päässä...
Ongelmahan se ei ole vaan-tämä prkle all inclusive(ensimmäinen ja viimeinen)
Kuullut ja lukenut arvosteluja että ruoka noissa vähän ,sitä sun tätä ja juomia laimennetaan :surprised:
Tjäre on matkanjärjestäjä ja ei kehtaa perua/vaihtaa kun tenavat ostaneet matkan, mutta haluan lomalla syödä hyvin ja sen mitä juon,oltava aitoa ja kreikassa -kreikkalaista tietty. Harmittaa vaan lähteä etsimään ryukapaikkoja jos tieto pitää paikkansa!?

Yleensä en arvosteluista piittaa, nyt vaan osuu kohdallemme...tietäiskö kukaan totuutta vai sinnikkäästi kärsimään :mrgreen:
samoksen sissi
 
Viestit: 123
Liittynyt: 26.05.2014, 15:12

Re: Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja Landseer » 11.03.2018, 19:16

Njoo noilla kohin ei oikeen mitään ole, tosin taxilla keskustaan 2min....
Landseer
 
Viestit: 7
Liittynyt: 28.08.2013, 19:28

Re: Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja samoksen sissi » 12.03.2018, 12:23

Pointtini oli että maksettu all inclusive.....siihen sitten omat ostot jos tieto pitänee paikkansa,huonosta laadusta jne. Tässä yksi syy miksemme milloinkaan ottaneet all inc, nyt se vaan tuli lahjana!
samoksen sissi
 
Viestit: 123
Liittynyt: 26.05.2014, 15:12

Re: Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja Themis » 14.03.2018, 08:08

Koskevatko huonot arvostelut all inclusivea yleensä vai tuota hotellia? Juomien kuulumisesta, yleensä juuri paikallisia juomia kuuluu all inclusiveen ja tuontijuomia ostettava erikseen. Minulle todennäköisesti talon viini kävisi, luulisi ouzon kuuluvan myös. Ruokien paikallisuus on toki välillä kyseenalaista.... turistit keskimäärin eivät halua täysin paikallista ruokaa.
Avatar
Themis
 
Viestit: 2438
Liittynyt: 31.05.2006, 17:11

Re: Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja samoksen sissi » 14.03.2018, 13:12

Iso hotelli ja samat ruuat,aamusta-iltaan tarjolla(luulisi olevan vaihtuvuutta) Svedut valitti ettei kalja mene päähän,paukut lantattuja mehuiksi...ouzohan on aina turvallinen valinta,ei jäitä,ei vettä. Jos niin silloin nousee mun puolelta haloo.
Juon 99% kreikassa-kreikkalaisia juomia.
Meteli ja kovat sängyt,ne vaan on kreikkaa ja varsinkin tuollainen kohde on ,ei rauhallinen! No tuleepa tuokin koettua ja pahoinpelkään etten pidä.

Ruuassa minulle riittäisi paikalliset raaka-aineet ja maut,salaattien tuoreus ja kovajuusto saganaki,ei feta missään nimessä.
Ajattelin tjäreen vihjaista jos pikkuisen "potkisi" hotellia ja kertoisi mitä ihmiset puhuu ja varsinkin mitä ihmiset odottaa.
Kun elää niin kokee :mrgreen: :mrgreen: :lol:
samoksen sissi
 
Viestit: 123
Liittynyt: 26.05.2014, 15:12

Re: Sirene beach hotelli

ViestiKirjoittaja samoksen sissi » 18.09.2018, 14:57

Joo tuli oltua 3 viikkoa. Ei koskaan enään all inclusive hotelliin. Ruoka oli mitä oli,muutama helmi joukossa. Juomat just sitä mitä pelkäsin,lantattua ja ouzo maistua enemmän rakille...ostin juomat sitten erikseen kaupasta,kävimme usein syömässä muualla. Paikallinen ja paikallinen,tarjoilija oli pää punaisena kun kysyin mythosta,kun myivät sitä erikseen...eniten harmitti ettei kivennäisvettä ollut tarjolla hotellilla vaan kaikki ostettava hotlan kaupasta. Kuraa ja limuu tarjottiin kyllä,lapset ja vanhemmat tarvitsee kyllä kunnon vesiäkin,jokapäivä.
Raaka-aineet ok,mutta miksi kala esim. oli uunikalaa,pienellä pinnan paistolla siitä olisi saanut herkkua...ei ikinä enään,hotelli sinänsä ok. Kiitos mutta ei kiitos

rodos city 12-15 minuuttia taksilla. Symi pelasti,onneksi 2 päivää siellä. Satamassa meille ei mitään mutta on sitten upea ja rauhallinen paikka kun hakee hotlan sivummalta. Meri oli kuin järvi,ei aaltoja kun oltiin poukamassa.
samoksen sissi
 
Viestit: 123
Liittynyt: 26.05.2014, 15:12


Paluu Rodos

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron