Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Sirena Spa & Residence

Valvoja: modet

Sirena Spa & Residence

ViestiKirjoittaja Riinis » 08.02.2012, 17:54

Kesä tupsahtelee mieleen sitä useammin, mitä ankarampia pakkaslukemia mittari näyttää. Reissu on varattu, kohteena siis Samos, Votsalakia ja siellä Sirena Spa & Residence. Meitä on lähdössä kolme henkeä (kaksi aikuista + yksi teini) ja olemme varanneet kaksion.
Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hotellista? Kuvien perusteella näyttää ihanalta, mutta lomaesitteiden kuvathan tunnetusti valehtelevat enemmän kuin tuhat sanaa. :lol:
Votsalakia on kaiketi aika pieni paikka, mutta saa ollakin. Tarkoitus on rentoutua. Varmaan otetaan pariksi-kolmeksi päiväksi auto alle ja kierretään saarta omatoimisesti.
Mutta vielä siitä hotellista: onko lähistöllä ruokakauppaa / leipomoa / muuta, joka ilahduttaa nautiskelijaa? Entä paikan aamiainen? Sehän kuuluu matkan hintaan, mutta mitä on tarjolla? Saako mahansa sopivasti täyteen vai pitääkö oikopäätä olla tavernaa tähyilemässä? :wink:
Riinis
Riinis
 
Viestit: 28
Liittynyt: 30.07.2008, 10:45

Sannaah

ViestiKirjoittaja Sannaah » 17.02.2012, 03:04

Lähistöllä on kävelymatkan päässä leipomo ja supermarket, kuin myös luotettava autovuokraamo. Koska kyseessä alueen parhaaksi luokiteltu hotelli, uskon etta aamiaiset jne. On hyviä. En ole majoittunut hotelliin mutta muuten siellä käynyt ja vaikutti siistiltä ja hyvältä paikalta.
Sannaah
 
Viestit: 363
Liittynyt: 08.03.2006, 17:45
Paikkakunta: Samos

Re: Sirena Spa & Residence

ViestiKirjoittaja Riinis » 17.02.2012, 17:26

Kiitos...

... kiva tietää! Sehän tosiaan on aika monen tähden hotelli, mutta kokemuksesta tiedän, etteivät tähdet kuitenkaan ratkaise kaikkea. Vaatimaton voi olla tosi kiva ja "luksushotelli" voi olla ihan tympeä ja tyhmässä paikassa.
Kävelymatkan päässä oleva leipomo on poikaa. Viime kesänä Pargassa majoituttiin Valtosin puolelle, ja kaikki leipomot olivat tietysti hikikukkulan takana. Ei se matka, mutta se mäki...
Riinis
Riinis
 
Viestit: 28
Liittynyt: 30.07.2008, 10:45


Paluu Samos

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa