Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Samokselta Patmokselle?

Valvoja: modet

Samokselta Patmokselle?

ViestiKirjoittaja rare » 04.01.2011, 16:34

Tuli sitten elokuuksi tilattua kahden viikon reissu Samoksen Phytagoriaan. 8) !
Ajatuksissa oli vierailla läheisillä saarilla joista Patmos taitaa olla todennäkösin (ainakin)..elikkä onko ketään kuulolla joka olisi sinne tehnyt hyppäystä ja jos ois Skalan suunnalta jotain kivaa majapaikkaa suositeltavana, vaatimaton mutta viihtyisä kategoriassa? Totutun ja hyväksi havaitun tavan mukaan menopelinä on pari viikkoa isompi skodu, sen kanssa ei varmaankaan ole ongelmia päästä saarelle!
Lefkaksella olessamme vuokrasimme päiväksi pienen moottoriveneen mutta Samoksen suunnalla tämä ei taida olla mahdollista? Netistä olaan yritetty etsiä mutta mitään ei ole löytynyt oisko täällä kellään tietoa kuin olisi, arvaan kyllä että se Turkin läheisyys voi vaikuttaa.
***************************************************************
http://picasaweb.google.com/raijakinnari/
Avatar
rare
 
Viestit: 22
Liittynyt: 05.02.2010, 14:11

Re: Samokselta Patmokselle?

ViestiKirjoittaja mkhp » 04.01.2011, 19:13

^ Hyppäyksestä ei ole kokemusta, mutta oltiin Patmoksella viikko osana yhdistelmälomaa viime elo-syyskuussa. Ihan kiva saari ja nimenomaan sopiva pariksi päiväksi. Viikko oli melkoisen pitkä aika kun saari on niin pienenpieni. Majoituimme Hotel Skalassa rantakadulla, hintataso ei tosin ehkä osu tuohon "vaatimaton"-kategoriaan. Mutta oikein kiva hotelli ja sijainti ei parempi voisi olla. Skalan kylä on kylläkin sen verran pieni, ettei sijainnilla ole kauheasti väliä. Mutta ilman muuta nimenomaan Skalaan, toinen ns. lomakeskuksena mainostettu uinuva Grikoksen kylä ei innostanut lainkaan. Skala sen sijaan on eloisa kylä monine hyvine ravintoloineen ja kahviloineen.

Tämä ei varmaan kiinnosta teitä, mutta meillä siirtymiset tehtiin wanhalla rouvalla eli Nissos Kalymnoksella. Vaikka reissu kesti reilut kolme tuntia niin merimatka oli silti mukava. Matkalla tehtiin pikapysähdykset Arkilla ja Agathonissilla. Skalan satama on muuten oikein viihtyisä, bongasimme siellä jopa Helsinkiin rekisteröidyn purjeveneen vaikka miehistöä emme onnistuneetkaan näkemään :D
mkhp
 
Viestit: 1866
Liittynyt: 03.08.2008, 16:33
Paikkakunta: Vantaa


Paluu Samos

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa