Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Kos 2018

Täällä voit jakaa kokemuksesi matkasta päiväkirjan muodossa tai muuten vapaamuotoisesti.
Ketjut lukitaan, jotta kertomukset eivät turhaan täyty kysymyksistä eikä näin ollen pääse turhia rönsyilemään ja kaikenlainen kommentointi pysyy omissa osioissaan aihepiirien mukaisesti.

Valvoja: modet

Kos 2018

ViestiKirjoittaja MarkoK » 04.09.2018, 09:09

Tänä vuonna uusitaan hieman viime vuotista Kossin reissua. Silloin kun maanjäristys sulki osan paikoista missä olisi haluttu käydä niin lähdetään katsomaan paikkoja uusiksi.

Pidetään tuttuun tapaan blogia tästä reissusta ja sitä voi seurata halutessaan alla olevien linkkien kautta!

Itse blogi: https://auringonalla.fi/
Kos 2018 reissuun liittyvät jutut: https://auringonalla.fi/matka/kos-2018/

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instassa!
https://www.facebook.com/AuringonAllafi/
https://www.instagram.com/auringonalla/
Avatar
MarkoK
 
Viestit: 18
Liittynyt: 22.04.2011, 21:04

Re: Kos 2018

ViestiKirjoittaja Malaka » 15.10.2018, 11:30

Selailin läpi matkakertomuksenne, lähinnä kuvat. Onpa meillä niin eri ravintolat, jotka ovat muodostuneet suosikeiksi. Ainoastaan "Mummys Cooking" ja "Gia Meze" ovat minulle tuttuja. Jälkimmäinen siksi, että olen siellä käynyt 90-luvun alusta asti, jolloin se oli "Hellas" (oli vuosia välillä suljettukin) ja nyt sen omistaa Petros, joka on oman rantakantapaikkani tyttären monivuotinen poikaystävä.
Ziassa näytitte käyneen kirkossa (ainakin se näytti "Sunset"-tavernan viereiseltä kirkolta), jonka takaa lähtee vielä tie ylämäkeen Kostan tavernaan. Se on vähän näkymättömissä lehtipuiden takana, mutta kyllä sieltä merelle näkyy. En muista sen nimeä, kun aina mennään Kostalle. Se mainostaa itseään Euroopan parhaalla musakalla ja onhan se hyvää, vaikka puolet jää syömättä.
En lakkaa ihmettelemästä syömisen määrää, jonka jaksatte syödä päivän aikana. Itse syön aamiaisen lisäksi vain kerran päivässä normaalin ruoka-annoksen. Söisin enemmän, jos jaksaisin. Drinkkejäkään ei tule juuri juotua, ehkä yksi/loma. Ouzoa ja retsinaa kyllä kuluu melkoinen määrä.
Edit:
Löysinkin googlettamalla Kostan paikan nimen. Se on "No Stress" ja todellakin nimensä mukainen. Ihanan rauhallista ja kaunis ympäristö. Tripadvisorista löytyy paljon kuvia.
Toinen mahtava paikka on taverna "Ambeli" (tai "Ampeli", molempia käytetään). Se sijaitsee keskellä kaunista puu-/viinitarhaa Tingakiin menevän tien varressa, mutta ei näy tielle. Siltä tieltä sekä myös päätieltä on sinne mainostaulu viittoineen. Siellä on erittäin herkullista ja edullista ruokaa. Paljon mezeitä. Löytänette paikan googlettamalla.
Suosittelen molempia seuraavalla reissulla.
Malaka
 
Viestit: 432
Liittynyt: 19.08.2014, 19:08
Paikkakunta: Pk-seutu


Paluu Reissupäiväkirjat ja Matkakertomukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa