Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Kreetalle toukokuusa

Valvoja: modet

Kreetalle toukokuusa

ViestiKirjoittaja Rodakino » 12.04.2019, 22:38

Ensimmäistä kertaa matka Kreetalle ( tai minnekään muualle pois Suomesta) toukokuussa. Onko silloin vielä rauhallista, vai jopa hiljaista ? Olemme ennen matkustelleet heinä- ja elokuussa ( kerran syyskuussa). Nyt tällä kertaa helteet ei ole se, miksi lähdetään, mutta tottakai aurinkoa kaipaa. Miten kevät on Kreetalla edennyt tänä vuonna? Tietääkö joku, mitä on ehkä odotettavissa toukokuun puolessa välissä? Kreetalla kävijöiden kokemuksia ja tarinoita olisi ihana lukea. Vinkatkaa jos tiedossa joku Kreetan kävijä, jonka matkakertomuksia voisi jostain lukea.
Rodakino
 
Viestit: 21
Liittynyt: 25.05.2011, 18:15

Re: Kreetalle toukokuusa

ViestiKirjoittaja Themis » 17.04.2019, 19:33

Rauhallista on varmasti ja ehkä hiljaistakin nykyään, kun turismi on hiljentynyt. Kaikki paikat eivät välttämättä ole vielä toukokuun alussa auki, pikku hiljaa availlaan. Kelistä on ollut joissain ketjuissa puhettakin, eli vaihtelevaa vähän kuin Suomen kesä. Tosin silloin kun aurinko paistaa, se paistaa jo keväällä kovempaa kuin Suomessa. Keväällä on elokuuhun verraten ero myös siinä, että luonto on vihreää eikä kuivaa ja palanutta kuten loppukesästä. Ilmeisesti tänä keväänä on satanut jonkun verran, joten vehreää pitäisi olla. Sade ei kuitenkaan kestä pitkiä aikoja kerrallaan, joten varmasti myös aurinko paistaa toukokuussakin.
Avatar
Themis
 
Viestit: 2433
Liittynyt: 31.05.2006, 17:11


Paluu Kreeta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa