Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Maleme Imperial premium

Valvoja: modet

Maleme Imperial premium

ViestiKirjoittaja jennuli » 30.10.2018, 19:51

Hei, Imperialiin valmistuu ensi kesäksi uudet premium-huoneistot, hieno homma, mutta olenko ainoa kenen mielestä tuleva uima-allas vaikuttaa yllättävän pieneltä (havainnekuvissa). Osassa huoneistoja on oma pääsy terassilta altaalle, mutta onko se sitten kiva katsella ventovieraita ihmisiä polskimassa siinä oman terassin edustalla.

Ja kyllä vanhemmilla on kova homma vahtia ainakin pienempiä lapsiaan etteivät karkaa yksinään sinne uimaan, entä onko uintiaika sama kuin isoimmilla altailla, siis päättyy klo. 20?

Olen sitten varmaan ikävä ihminen kun mietin tällaisia, mutta kun en enää ole facebookissa, jossa on se Imperialin suljettu ryhmä niin ajattelin kirjoittaa tänne ajatelmiani, jos vaikka joku haluaisi kommentoida jotakin...
jennuli
 
Viestit: 27
Liittynyt: 12.11.2007, 12:49

Re: Maleme Imperial premium

ViestiKirjoittaja Themis » 02.11.2018, 07:06

Joo kyllähän tuo aika kapealta näyttää. Ehkä ihan pienten lasten kanssa ei kannata mennä, vaikka voisihan siihen allasportaisiin laittaa portin (Suomessa laitettaisiin).
Vaikea uskoa, että altaan aukioloaikoja ihan noudatettaisiin, jos kasilta jo sulkee, ellei sinne sitten laiteta selvästi aineita tai puhdistusrobotti, sellainen on monille aika selvä merkki.
Avatar
Themis
 
Viestit: 2410
Liittynyt: 31.05.2006, 17:11


Paluu Kreeta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa