Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Kokemuksia - Grecotel Daphnila Bay Thalasso?

Valvoja: modet

Kokemuksia - Grecotel Daphnila Bay Thalasso?

ViestiKirjoittaja Sari37 » 29.01.2012, 09:56

Hei!

Tässä pakkasen paukkeessa on sitten kiva tietää, että kesäkuun ensimmäisellä viikolla matkustan perheineni (2 aik + urheilullinen 16 v. poika) Korfulle. Hotelliksi valitsimme Finnmatkojen Grecotel Daphnila Bay Thalasson (all incl.). Onko kenelläkään kokemuksia tästä hotellista?

Mitä aktiviteetteja kuuluu hintaan ja mitä on tarjolla lisämaksusta (minkä hintaisia palveluita)? Tennis, biljardi, vesiskootteri, vesihiihto, polkuvene, vesijumppa, musiikkiohjelma iltaisin ainakin kiiinnostaisivat. Minkä hintaisia kylpylähoidot ovat (Suomen hintataso?), ja pitääkö ne varata jo ennen kuin olemme paikan päällä?

Millaisia hotellin ruoat ovat ja millaisia alkoholijuomia (viini, olut, vahvempi alkoholi) on saatavilla? Ilmeisesti myös vesipulloja löytyy? Onko hotellin rannalla merisiilejä tai muuta erityistä varottavaa? Ja, mistä sitä hyttysmyrkkyä saa? Olen lukenut muiden viesteistä, että itikoiden suhteen kannattaa varautua..

Finnmatkojen tarjonnasta olen suunnitellut retkeä Pargaan ja Paxokselle tai uinti-/snorklausretkeä. Lisäksi kiinnostaisi käynti Albaniassa? Mitä suosittelette? Emme ole koskaan aikaisemmin käyneet Korfulla. Poikaa kiinnostaisi myös tietää, löytyykö lähistöltä karting-rataa. Kreeta, Rhodos ja Kypros ovat ollet aiempia kohteitamme.

Vastauksianne ja kesää odotellen..

Parhain terveisin,
Sari
Sari37
 
Viestit: 3
Liittynyt: 18.07.2008, 19:24

Paluu Korfu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa