Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Keskustelu

Karpathokselle 2019

Valvoja: modet

Karpathokselle 2019

ViestiKirjoittaja Sannikka » 02.06.2019, 14:05

Moikka!
Ensimmäinen Karpathoksen matka lähestyy, millään ei malttaisi odottaa. Hotellina meillä on Socrates Pigadiassa. Paljon (kaikki mitä on käsiin saatu) on jo luettu. :lol:
Onko tämän /viime kesän matkaajilla tuoreita vinkkejä/floppeja tavernojen suhteen? Entä mistä kannattaisi vuokrata skootteri/mistä ehdottomasti ei?
Kaikki vinkit on tervetulleita. Kovin on tämä keskusteluketju hiljainen joten toivottavasti jotain kommentteja saisin :)
Sannikka
 
Viestit: 2
Liittynyt: 02.06.2019, 13:39

Re: Karpathokselle 2019

ViestiKirjoittaja rannima » 03.06.2019, 08:25

Hei Sannikka ja hyvää matkaa!
Tavernat on aikalailla samoissa hintaluokissa koko pigadian alueella, mutta sataman päädyssä on pari paikkaa joissa oli todella hyvä ja nopea palvelu ja isot annokset hyvä ruoka...nimet ei nyt tule mieleen. ReTro taverna, on sataman ensimmäisiä kun tullaan uimarannalta päin, jäi mieleen koska isäntä ystävällisesti tarjosi minulle ja kahdelle tyttärelle toiset drinkit "on the house" Ja muutenkin on kovin ystävällisiä paikalliset tavernan pitäjät vaikkakin sisäänvetäjät käyvät välillä ehkä, liiankin tuttavallisiksi. Auto saatiiin päiväksi 30eur hintaan, käytiin Apella beachlla joka oli jossain vaiheessa välittu kauneimpien rantojen joukkoon eroopassa ja kyllä sitä olikin. Toisena päivänä tehtiin retki Olympos kylään, laivamatka n1.5h ja bussi ylös vuorelle n.25min. Käymisen arvoinen paikka, hienot näkymät, paljon rappusia eli ei sovellu huono jalkaisille/kuntoisille. Kylässä useita käsityö putiikkeja ja tavernoja upeilla näköaloilla. Erityisesti jäi mielleen tavernan pitäjä, muistaakseni nikolaos tai sinnepäin,jolla oli todella hauskat jutut. Tultiin kotiin n.viikko sitten yövyttiin Astoria prinsess hotellissa, olisin kyllä viihtynyt kauemmin saarella. 8)
Avatar
rannima
 
Viestit: 7
Liittynyt: 05.04.2006, 12:56

Re: Karpathokselle 2019

ViestiKirjoittaja Sannikka » 04.06.2019, 18:49

Moikka Rannima. Kiitos kovasti vinkeistä! Olympokselle on meidänkin tarkoitus mennä, vielä ei olla päätetty tehdäänkö retki omatoimisesti vai matkatoimiston kautta.
Onneksi ollaan kaksi viikkoa, niin keritään koluamaan monta tavernaa läpi. :P
Sannikka
 
Viestit: 2
Liittynyt: 02.06.2019, 13:39


Paluu Karpatos

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa