Kreikka.net

Huom!

Olemme parhaillaan siirtämässä kreikka.nettiä uuteen serveriin, ja samalla uuteen ulkoasuun.

Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Tietoa palvelusta

Kreikka.netin tarkoituksena on ylläpitää keskustelufoorumia suomalaisille kreikanystäville, esitellä Kreikan matkakohteita sekä kertoa yleisesti Kreikasta ja kreikkalaisesta kulttuurista.

Sisällön pääpaino on matkailussa, ja erityispäämääränä on keskittyä tunnettujen kohteiden ohella myös uusiin ja suomalaisille tuntemattomampiin paikkoihin – siis sekä rohkaista kreikanmatkaajia kokeilemaan jotain uutta, että samalla myös kannustaa matkanjärjestäjiä laajentamaan kohdevalikoimaansa.

Kreikka.net on avoin kaikille Kreikasta kiinnostuneille. Toiminta rahoitetaan pääasiassa mainos- ja sponsorituloilla.
.

Toimitus

Toimitus Suomi Toimitus Kreikka Koordinaattori
Timo Kuusisaari Maarit Nieminen EL-VE Tours Jann Kuusisaari
Timo Kuusisaari Maarit Nieminen Mia Vizantiadis,
EL-VE Tours
Jann Kuusisaari

Toimituksen yhteystiedot:

Kreikka.net
c/o Timo Kuusisaari
Raappavuorenrinne 1 B 18
01620 Vantaa

e: timo(a)kreikka.net
p: 040 5412 265
.

Ylläpito

Projektin hallinnasta vastaa t:mi jann-nordic.com, Y-tunnus DK21059897.

jann-nordic.com
c/o Jann Kuusisaari
Rued Langgaards Vej 11, 2 th
DK-2300 Kööpenhamina

p. +45 – 2621 2502
e. jann(a)kreikka.net

Sivuston teknisen perusylläpidon hoitaa ja sponsoroi matkailusivusto Rantapallo OY. Toivomme käyttäjiemme suosivan Rantapallon äkkilähtöjä www.rantapallo.fi/akkilahdot, kun pikainen matkakuume yllättää.
.

Tulevaisuuden päämäärät

Kreikka.net alkoi yksinkertaiselta harrastuspohjalta, mutta on vuosien varrella kasvanut yhdeksi suomalaisten suosituimmista Kreikka-sivustoista. Suuri kävijämäärä on asettanut myös suuria vaatimuksia sivuston tekniikalle – eikä liene mikään salaisuus että toiminnassa on valitettavasti ollut paljon häiriöitä.

Nyt vuodenvaihteessa 2012-2013 kreikka.net siirtyi uuteen ja tehokkaampaan palvelimeen, ja samalla myös uuteen ulkoasuun. Uusiutumisprosessi vie kuitenkin oman aikansa, joten pyydämme käyttäjiltämme kärsivällisyyttä kunnes kaikki saadaan paikoilleen.

Työn alla on myös uusi organisaatiomuoto, joka jatkossa varmistaa palvelun häiriöttömän toiminnan ja sen edelleenkehittämisen. Päämääränä on luoda yhteiskunnallisen yrittämisen periaatteille rakentuva toimintamalli, jossa kreikka.net voisi esim edistää Kreikan köyhien reuna-alueiden matkailua tai auttaa kreikkalaisia pienyrittäjiä markkinoimaan palveluitaan ja tuotteitaan suomalaiselle yleisölle.

.